De Mediaclub

 Dagactiviteit en begeleiding

Vacaturen

Vrijwilligers

De Mediaclub werkt ook met vrijwilligers. We bieden een hele fijne en gezellige werkplek maar gezien onze doelgroepen is het belangrijk dat je je kan inleven in de leefwereld van onze cliënten. Daarvoor moet je beschikken over veel geduld en een creatieve manier van werken. 

Onze groepjes zijn bewust erg klein zodat er veel contact en individuele aandacht mogelijk is. Maximaal zijn er 2-4 mensen in een fotogroepje. 

We stellen belangstelling heel erg op prijs en nodigen je dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek bij de Mediaclub als je met onze cliënten iets zou willen ondernemen.

Vanaf 2021 kan er weer een groepje starten die zich met fotografie bezig gaat houden. Uiteraard als er voldoende aanmeldingen zijn kijken wij uit naar iemand die dit groepje zou willen begeleiden. 

Daarnaast zoeken wij vrijwilligers die kunnen werken met Adobe programma's en die onze cliënten daarbij willen ondersteunen.

Stuur ons gerust een mailtje naar info@demediaclub.nl


Vacaturen voor ZZP's en of vrijwilligers

Op dit moment kunnen we nog geen mensen aannemen. maar stellen belangstelling op prijs. Wel bieden we een reiskosten vergoeding en een vrijwilligers bijdrage voor je werkzaamheden.


E-mailen
Bellen