De Mediaclub

 Dagactiviteit en begeleiding

  Een zinvolle dag! 

 

MUZIEK- RADIO- VIDEO EN FOTOGRAFIE
Fotografie en video

Fotografeer of film je graag? Bij De Mediaclub leer je stap voor stap, in jouw eigen tempo en met praktische ondersteuning professionele foto's en films maken. Ook leren we je om te gaan met social media, vlogs maken en leren filmen met een drone.

Muziek

Ben je muzikaal of zing je graag? In onze professionele geluidstudio kan je zelf aan de slag om je eigen liedjes en producties te maken en deze uit te brengen. De Mediaclub heeft een eigen label waaronder je muziek uitgebracht kan worden. 

Radio DJ

Bij de Mediaclub heb je de mogelijkheid om een eigen radioprogramma te maken en wekelijks uit te zenden. Je kan onder je eigen naam als radio dj. aan de slag bij ons eigen radiostation Intercity Radio


Samen op zoek naar jouw eigen talent en levensgeluk

Door samen te kijken naar wat je mogelijkheden zijn en te ontdekken wie je van binnen bent kun je erachter komen wat het beste bij je past. Zo ontdek je vanzelf waar je goed in bent maar vooral wat jouw plezier geeft in je leven. Het (her)vinden van je levensgeluk is het mooiste uitgangspunt en bijdrage aan onze maatschappij. 

De Mediaclub biedt dagactiviteiten, individuele begeleiding en counseling en coaching aan. Alles afgestemd op de behoefte en interesseveld van jouw. Zonder werkdruk maar met een prachtig resultaat!

Zie in het menu bij de nieuwste foto's, video's of muziek wat wat we allemaal gemaakt hebben.

leer/stage

Ook kun je leer/stage trajecten volgen vanuit Activerend werk zie voor meer info onder menu Informatie; Leren en werken bij de Mediaclub. Hiervoor maak je een afspraak met een wijkcoach, die hiervoor een schikking af kan geven aan de Mediaclub.

 

 

E-mailen
Bellen