De Mediaclub

 Activiteit en Begeleiding in Entertainment

MUZIEK- VIDEO- FOTOGRAFIE- RADIO DJJe krijgt op De Mediaclub - volledig de ruimte - om zelfstandig te werken aan de ontwikkeling van jouw eigen creativiteit. Met op de achtergrond - altijd - professionele begeleiding.

Fotografie, filmen en video
Bij De Mediaclub leer je stap voor stap en in jouw eigen tempo met praktische ondersteuning professionele foto's en film en video's maken. Van assisteren op de film/foto-set, op locaties, helpen bij het lichtplan tot het editen van de uiteindelijke clips of foto's.  

Muziek
In onze professionele geluidstudio kan je zelf aan de slag om je eigen liedjes en producties te maken en deze uit te brengen. De Mediaclub heeft een eigen label: Green Valley Music, waarbij jouw muziekproducties - eventueel-  uitgebracht kunnen worden. 

Recente videoclips: Recente Single-covers:


Radio DJ bij Intercity Radio

Je eigen radioprogramma presenteren bij het internet radiostation: Intercity Radio 
Je leert het en wordt begeleid door onze ervaren radiopresentatoren. Met gemiddeld 500 luisteraars per uitzending.  


Samen op zoek naar jouw eigen talent

Door samen te kijken naar wat je mogelijkheden zijn en te ontdekken wie je van binnen bent kun je erachter komen wat het beste bij je past. Zo ontdek je vanzelf waar je goed in bent maar vooral wat jouw plezier geeft in je leven. Het (her)vinden van je levensgeluk is het mooiste uitgangspunt en bijdrage aan onze maatschappij. 

De Mediaclub biedt dagactiviteiten, individuele begeleiding en counseling en coaching aan. Alles afgestemd op de behoefte en interesseveld van jouw. Zonder werkdruk maar met een prachtig resultaat!

Zie in het menu bij de nieuwste foto's, video's of muziek wat wat we allemaal maken

Leer/stage

Ook kun je leer/stage trajecten volgen vanuit Activerend werk zie voor meer info onder menu Informatie; Leren en werken bij de Mediaclub. Hiervoor maak je een afspraak met een wijkcoach, die hiervoor een schikking af kan geven aan de Mediaclub.

 

 

E-mailen
Bellen