De Mediaclub

 Dagactiviteit en begeleiding

Over ons

 

   

 

 

Ons team

Marco Roosink

Marco Roosink

Positie Eigenaar, producer en begeleider fotografie, film, muziek en radio

Over Marco Roosink is sinds 1986 werkzaam in de mediawereld. Begonnen als succesvol componist/producer, waar hij met het bedrijf Big Bang Music een aantal grote europese hits scoorde. Succes nummers voor o.a. Richenel, Selena, BB Queen en Simone Angel. In 1993 startte Marco het bedrijf Green Valley Media. Als regisseur combineerde hij film en video met zijn muziek. Voor o.a. Kpn, Colt, Universal en Philips maakte hij diverse film- en sounddesigns. Sinds 2012 is hij eigenaar en begeleider van de Mediaclub bij de video, film en muziek groep en als fotograaf trekt hij er graag met clienten op uit om hen het fotograferen aan te leren. Het overdragen van-, en werken met zijn passie voor video, fotografie en muziek samen met mensen die een maatschappelijke ondersteuning kunnen gebruiken geeft hem veel voldoening.

Monique Suijkerbuijk

Monique Suijkerbuijk

Positie Coördinatie, Counselling & Coaching

Over Monique is begonnen als praktijk assistente van en voor diverse medische specialismen. In 2010 werd zij office manager bij een Trainingscentrum gespecialiseerd in LVB en Autisme. Hier coördineerde zij bij de organisatie van diverse trainingen en congressen voor mensen die in de zorg werkzaam zijn. o.a. over autisme en LVB problematiek. Ook deed zij het management en de administratie. Voor de Mediaclub verricht zij alle management taken alsmede websitebeheer en coördinatie van alle cliëntaanvragen en is zij de contactpersoon tussen de diverse disciplines. Als coach en counselor kan zij ook de cliënt een individueel begeleidingstraject aanbieden.

Tom Hendriks

Tom Hendriks

Positie Ervaringsdeskundige

Over

Erik Bosch

Erik Bosch

Positie Orthopedagoog

Over Erik Bosch is schrijver, trainer en spreker van diverse boeken over bejegening in de zorg, over autisme, rouwverwerking. Hij geeft trainingen in Duitsland en Nederland over diverse thema's in de zorg. Als gedragsdeskundige geeft hij ons waardevolle adviezen en kunnen wij op verzoek bij hem terecht bij gedragsregulatie en advies.

 

E-mailen
Bellen