Green Valley Media - De Mediaclub

 Activiteit en Begeleiding in Entertainment

Leren en werken bij Green Valley Media

Op weg naar vrijwillig werk/betaald /onbetaald werk 

Vanaf 1 januari 2017 kun je bij de gemeenten die vallen onder Regio centraal Gelderland Activerend werk inkopen bij de Green Valley Media/De Mediaclub. 

Green Valley Media is gecontracteerd bij diverse gemeenten van Regio Centraal Gelderland o.a. De gemeente Arnhem, Renkum, Overbetuwe, Lingewaard, Duiven,  Westervoort.

Via de wijkcoach van de gemeente en of het Activerend werk (CAW) kun je een leerproject aanvragen bij Green Valley Media voor activerend werk.  

Wij bieden een rustige leeromgeving. Voor alle leertrajecten wordt veel in de praktijk geoefend en leer je in korte tijd heel veel van het betreffende vak. 

Je bespreekt samen met hen je wensen en waarom je graag bij ons wilt leren/werken om ervaring op te doen als fotograaf, video/filmer, Radio dj of als muziekproducer en technicus.

Je kan branche gerelateerde certificaten behalen en je daarna verder scholen. Je weet wat het inhoud en kan bijvoorbeeld als medewerker praktisch helpen bij bv. geluidstechniek, in een studio of met je eigen fotowerk aan de slag; Vlogs maken of leren werken aan een mooie filmproductie of documentaire. Verder alle knowhow omtrent het samenstellen en presenteren van radioprogramma's. 

Green Valley Media biedt de volgende leer/stage trajecten aan voor Activerend werk 

- Technicus/muziekproducer : niveau 1 t/m 3 

- Video/film/foto bewerking niveau 1 t/m 3

- Fotografie (technisch leren fotograferen met spiegelreflexcamera).


Muziekproducer/technicus

Zie voor meer informatie over het Leer/werk project tot Muziekproducer/technicus nivo 1.    Niveau 2  en Niveau 3

Hierbij leer je alles om je muziek van jezelf of van anderen op te nemen en te produceren. Ook leer je hoe je je muziek kan uitgeven, een label beheren en opzetten. Green Valley Media heeft een eigen muziek label en we kunnen je muziek op o.a. Spotify, iTunes en of andere Social Media plaatsen. 

Video/film/foto bewerking

Zie voor meer informatie over het Leer/werk project tot Video/film/foto bewerking

Hier leer je werken met een film/videocamera , drone opnamen maken en of werken met een vlogcamera. Ook met je mobiele telefoon in combinatie met een Gimbal kun je prachtige opnamen maken. 

Je leert werken met een Green Screen en leert werken met alle bewerkingsprogramma's zoals Adobe Photoshop, Première Pro filmprogramma en met Logic pro (muziekstudio). Je leert documentaires en films monteren en hierbij je creativiteit te ontplooien.

Wil je graag een leer of stageproject volgen bij Green Valley Media. dan kun je via je wijkcoach een aanvraag doen voor een toewijzing vanuit het Activerend Werk. Als de toewijzing geaccepteerd is kunnen we starten met het leertraject.

Je indicatie bij Green Valley Media (de schikking of het aantal dagen waarop je mag deelnemen aan een leer/stagetraject) en je eigen leerniveau bepalen mede hoe lang je over een traject doet. gemiddeld gaan we uit van 3 tot 6 maanden voor het behalen van niveau 1.

Inschrijving en Intake bij de Mediaclub

Als je graag een keer wilt komen kijken maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hiervoor bel je naar Monique; 06-33803426.

Andere formulieren kun je eventueel ook alvast invullen en meenemen. zoals het toestemmingsformulier en privacyregelementen de gedragscode.
E-mailen
Bellen