De Mediaclub

 Dagactiviteit en begeleiding

Leren en werken bij de Mediaclub

Vanaf 1 januari 2017 kun je bij de gemeenten die vallen onder Regio centraal Gelderland zorg inkopen bij de Mediaclub. Via de wijkcoach of UWV is bijvoorbeeld Activerend werk vanuit de WMO te verkrijgen bij de Mediaclub. 

Je bespreekt samen met hen je wensen en waarom je graag bij ons wilt leren/werken om ervaring op te doen als fotograaf, video/filmer, Radio Dj. of als muziekproducer en technicus.

Ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen zo'n traject aanvragen. Wij bieden een rustige leeromgeving in de bossen van Arnhems Buiten. Voor alle leertrajecten wordt veel in de praktijk geoefend en leer je in korte tijd heel veel van het betreffende vak. 

Je kan branche gerelateerde certificaten behalen en je daarna verder scholen. Je weet wat het inhoud en kan als medewerker praktisch helpen bij bv. een geluidstechnicus, in een studio of met je eigen fotowerk leren werken, een website maken en leren beheren, Vlogs maken of leren werken aan een mooie filmproductie of documentaire.

De Mediaclub biedt de volgende leer/stage trajecten aan. 

- Technicus/muziekproducer : niveau 1 t/m 3

- Leren fotograferen niveau   1 en 2 

- Video/filmbewerking niveau 1 t/m 3


Muziekproducer/technicus

Zie hier voor meer informatie over het Leer/werk project tot Muziekproducer/technicus nivo 1. 

Hierbij leer je alles om je muziek van jezelf of van anderen op te nemen en te produceren. Ook leer je hoe je je muziek kan uitgeven, een label beheren en opzetten. De Mediaclub heeft een eigen label en we plaatsen je muziek direct op o.a. Spotify, iTunes en of andere Social Media.

Fotografie

Ook met fotografie kun je een certificaat behalen en leer je bijvoorbeeld naast het technisch fotograferen, deze te bewerken tot mooie fotomomenten. Ook het maken van bv. een fotoboek, kalenders, poster of ansichtkaarten behoort tot de mogelijkheden. Website beheer en het leren presenteren van je eigen foto's behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over het fotograferen klik hier


Video/filmbewerking

Zie hier voor meer informatie over het Leer/werk project tot Video/filmbewerking

Hier leer je werken met een film/videocamera en of je mobiel in combinatie met een Gimbal. Je leert werken met een Green Screen opnamen en leren werken met alle technieken en bewerkingsprogramma's zoals Adobe Première en After Effects. Je leert documentaires en films monteren en hierbij je creativiteit te ontplooien.

Ook kun je bij de Mediaclub leren omgaan met Office programma's en met website beheer. Het creëren van een eigen website behoort tot de mogelijkheden.  

Wil je graag een leer of stage volgen bij de Mediaclub. dan kun je via je wijkcoach een aanvraag doen voor een toewijzing vanuit het Activerend Werk of voor individuele begeleiding. Als de toewijzing geaccepteerd is kunnen we starten met het leertraject.

Je aanwezigheid-indicatie bij de Mediaclub (de schikking of het aantal dagen waarop je mag deelnemen aan een leer/stagetraject) en je eigen leerniveau bepaald hoe lang je over een traject doet. gemiddeld gaan we uit van 3-6 maanden voor het behalen van niveau 1.

Val je onder de WMO wet en wil je graag bij de Mediaclub een leer/werk project volgen. Klik dan hier voor meer info

Ook kun je het intakeformulier downloaden. dit kun je alvast invullen en naar ons opsturen als je besluit bij ons te komen leren of werken. Ook kun je alvast het privacy document invullen en meenemen bij het intake gesprek.

Op de website van Activerend Werk kun je ons vinden op;  

https://arnhem.activerendwerk.nl/werkplekken/88E-mailen
Bellen