De Mediaclub

 Zinvolle dagactiviteit en ondersteuning

Websites cliënten de mediaclub

Joshua Wiering


Bedankt voor je bezoek aan mijn website. Ik ben Joshua Wiering  fotograaf en video-editor bij de mediaclub in Arnhem. Op deze site deel ik mijn foto's en video's met jullie.

https://joshua-wiering.jimdosite.com/Peter van den Hoff

Ik ben Peter van den Hoff en ben fotograaf bij de mediaclub in Arnhem.
Natuurfotografie: Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in het maken van foto's over fauna, landschappen, planten en close-ups van natuurlijke bloemen, planten en dieren.
Vervoerfotografie: Het vervoer heeft mijn bijzondere interesse. Zowel de spoorwegen als het vrachtverkeer. Jaarlijks bezoek ik meerdere evenementen. Ook fotografeer ik veel bij auto shows. https://petervandenhoff.jimdo.com/Marko Meijboom

Ik ben Marko Meijboom. Sinds een kort volg ik de opleiding fotografie bij de Mediaclub. Met veel plezier leer ik elke week weer veel nieuwe dingen. Zowel technische facetten van de camera als wel de manier van kijken naar het onderwerp wat ik wil gaan fotograferen.
https://markomeijboom.jimdofree.com/Jesse de Groot 

Sinds een aantal jaren ben ik fanatiek aan het fotograferen. Dit doe ik met veel plezier. Neem gerust een kijkje op mijn website.


https://jesse-de-groot.jimdosite.comManuel Eijkenboom


Waarom maak ik foto's?
Ik ben ook heel erg aangetrokken om de creatie van fotobewerking en van foto's maken, het geeft me ook de kalmte om weer verder te gaan met de dag. Ik zie bijvoorbeeld vaak foto's voorbij komen en dan denk ik van wauw... Natuur foto's dat is lekker rustig qua omgeving en het geeft een chille vibe als je er zelf in wandelt vanwege de geur van de natuur. (vibe is gevoel). Bij de Mediaclub krijg ik de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen qua fototechniek.

https://manuel-eijkenboom.jimdosite.com